Imolai Judit Asztológus

ELÉRHETŐSÉGEK:

email E-mail: judit.imolai@astrologia.hu
www.imolaijudit.blog.hu BLOG.hu: www.imolaijudit.blog.hu
skype Skype: szerencse.csillag
facebook Facebook: Imolai Judit
youtube Youtube: Imolai Judit
twitter Twitter: Imolai Judit
googlemaps Google Map: http://goo.gl/maps/NIahqImolai Judit asztrológus

telefon Telefon: (+36) 20 946-2293
magyar zászló Beszélek
magyarul
angol zászló I speak
English
francia zászló Je parle
français

KONZULTÁCIÓ:
KIZÁRÓLAG SZEMÉLYESEN FOGLALKOZOM, bejelentkezés alapján, konzultációs találkozáson, saját egyedi adatok alapján a konkrét kérdésekre előre felkészülve.
Bejelentkezés, időpont egyeztetés: 20/9462293.Konzultáció, horoszkópkészítés (10')
http://youtu.be/H7moWgaOlO4
Szimbólumnyelv, video (80')
http://youtu.be/NK-4k0mlHJg
http://youtu.be/H7moWgaOlO4 http://youtu.be/NK-4k0mlHJg


Az alábbi helyeken találkozhattunk:

TGY Maxima Nők lapja BFG
RTLKLUB TV2 Viasat3 Fixtv
Gazdasági rádió Klubrádió Figyelő


Filmek:

Imolai Judit Asztrológusportré:
Video felvétel, 2012 (44 perc)
Csillagjóslás régen, Asztrológia ma:
Video felvétel az asztrológiáról, 2002 (13 perc)
https://www.youtube.com/watch?v=YPlOQSWUF9M https://www.youtube.com/watch?v=LSkdjocUD34

Védjegy: HOLDASSZONY
A Holdasszony ® Imolai Judit nevelési és képzési koncepció
a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett, oltalom alatt álló Védjegy (204693), védjegy jogosult: Imolai Judit

Életrajz
Végzettségem, munkám, hivatásom és küldetésem a kommunikáció, az emberi kapcsolatok - ehhez klasszikus bölcseleti (a "Hét Szabad Művészet" nyomán: nyelvművelés, előadóművészet, logikus érvelés és kommunikáció, csillagtudományok, matematika, ábrázolásművészet, zenei kultúra és mozgásművészet), közgazdaságtani, pszichológiai és modern pszicho-asztrológiai segítségre is támaszkodom. Azon szellemi témakörökben, melyekben tanácsadóként segítek, az individumban rejlő talentumok felfedezésében hiszek, és abban, hogy a konfliktusok, problémák nagy része kommunikációs módszerekkel feloldható.
A Kossuth Lajos Tudományegyetemen végeztem bölcsészként, ösztöndíjat nyertem és drámaelméletet, színházi és oktatási módszertant tanultam a francia clermont-i Pascal Egyetemen, tanítottam a Miskolci Egyetemen. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen marketing szakközgazdász szakon tanultam, kedvelt témáim a fogyasztói magatartás, marketingkommunikáció, reklámpszichológia voltak. Üzleti tréningeken vettem részt az Indianai Egyetem (vállalkozásirányítás) és a Buffaloi Egyetem (teljeskörű minőségirányítás) szervezésében Budapesten. Munkatapasztalatokat külkereskedelemben, gépiparban, vendéglátóiparban, banki területen szereztem, sikereket termékmenedzsmentben, fogyasztói kapcsolatok kialakításában és üzleti tanácsadásban értem el. Felsőfokon beszélek és írok angolul, franciául, oroszul, anyanyelvem magyar. Életem mindezen állomásain hittem a magasabb szellemiség segítségét, míg végül úgy fordult sorsom, hogy l'art pour l'art szerzett végzettségem lett fő hivatásom, asztrológusként dolgozom.
Az "ASTROLOGIA - A Csillagok és az Álmok világa" iskola létrehozójaként, tulajdonosaként és vezetőjeként mint asztrológus dolgozom, tanácsot adok, önismereti- és személyiségfejlesztő és tanuló csoportokat irányítok, ahol elsősorban kommunikációs módszerekkel, azaz kognitív terápiával készülünk fel a résztvevők előtt álló feladatokra. A csoportfoglalkozások elméleti és gyakorlati részekből állnak: az elméletet előadás és az ajánlott irodalom elolvasása útján, a gyakorlati példákat pedig a résztvevők életéből vett helyzet alapján eljátszott szituációs gyakorlatok során sajátíthatják el a résztvevők.

Hitvallásom és módszereim
Asztrológusként a megszokott, csak a helyzetelemzésre szorítkozó szolgáltatástól eltérő metódust alkalmazok: az elemzésekből kimutatható jellem, személyiségrajz, életút, és az önismereti prognózis tényeit összevetve segítek tanácsadóként. Magam saját természetéből adódik legkedveltebb segítői hozzáállásom: az úgynevezett dinamikus - sokkoló igazság - terápiáját alkalmazom művészetterápiai kiegészítésekkel, melyben első lépésként objektív sors- és személyiség elemzést végzek a csillagkép és egy általam összeállított kérdés protokoll adatai alapján, majd prognózist készítek az elképzelhetően reális megoldási lehetőségek modelljeire. Egyértelműen szoktam közölni a kérdezővel, amit látok: nem áltatok senkit illúziókkal, azonban az eddig elképzelhetetlen rejtett tehetségekre és szép folytatási lehetőségekre is rámutatok. Konkrét cselekvési recepteket is felvázolok - én "házi feladatoknak" nevezem őket - , mellyel energiát, életfeladatot kap az útján haladó ember, és tudatosítom: a siker érdekében mindenkinek sokat kell "dolgoznia" önmagán. A csillagoktól nem szabad várnunk, hogy a kedvező lehetőségek ölünkbe hulljanak, az asztrológia lehetőségei korlátosak az ember hozzáadott energiája, a személyes mágia nélkül. Az élettel, a segítővel együttműködő magatartás fontos a boldogságkereséshez és az örömteli élet eléréséhez.
A jellemzően bizonytalan tanácskérők általában végső útkereső megoldásként keresnek fel, melyet többszöri konzultáció, esetleg az iskolámban szervezett csoportos foglalkozások kognitív terápiája, tanulás követ, vagy tovább irányítom a szükséges szakemberi segítséghez (gyógytornászhoz, ügyvédhez, orvoshoz, más specialistákhoz). Hasonló tünetekkel érkező emberek – élete nem halad vagy kisiklott, nem lát megoldást, külső segítségre van szüksége, érzelmi veszteség érte, vagy olyan személy, aki nem feltétlenül boldogtalan, csak döntésképtelen élete egy adott pillanatában, s a követendő utat keresi - különböző háttérrel jönnek, következésképpen különböző lesz minden egyedi esetben a megoldást jelentő változtatás. Azonnal felismerszik a probléma súlya: még az elemzések előtt a vizuális diagnosztika abban a pillanatban sejteti azt, amint a valaki belép ajtómon. Az arcbőr minősége, a szem alatti rész tónusa, a kéz bőrének és a körmök színe - mind arról árulkodnak, hogy mi zajlik a lelkünkben és a testünkben. Ugyanígy egy telefonáló hangja, vagy írott levelének szófordulatai, stílusa segítenek abban, hogy értékes információkat hordozva megmutassák a személyiségben, sorsban rejlő mély magyarázatokat.
Alkalmazott technikáim az úgynevezett dinamikus terápiák megközelítéseiből születtek: arra törekszem, hogy viszonylag rövid idő alatt észrevehetően hatékony eredményeket érjenek el a hozzám fordulók, legyen az karakterbeli korrekció vagy válságos helyzet biztató megoldása. Szakmai hitvallásom és módszerem, hogy a személyiségről alkotott hiteles kép alapján az ember először maga tájékozódjon lehetőségeiről: a magabiztos önismeret mint individualista hozzáállás lehet a kulcsa annak, hogy magánéletünk eredményeihez, szélesebb körben vett társadalmi sikereinkhez hozzáadhassuk a magunk tehetségeit. A lelki érés sokszor hosszú folyamat: a felismerés a legnagyobb mérföldkő - ezután mindenki saját utat talál ahhoz, hogy tapasztalások által jusson el a magasabb állomásokhoz.
Azért érkeznek hozzám kérdezők, tanulni vágyók, mert ha a hétköznapi logika már nem segít, a csillagok művészien tökéletes világában mindenki hitet és reményt talál a boldogság belső képességének megtalálására. Nyilvánvalóan mai korunkban már egyre többen fordulunk az ezoterikus tanok valamelyikéhez - például az asztrológiához -, ha kisebb-nagyobb problémánk van, a válasz éppen az ősi gyökerekre visszanyúló, működő, sikeres módszertanban, a gyors és hiteles megoldás lehetőségében keresendő.

Magamról
Gyermekkoromba vezet vissza a szellemvilág öröksége, közelsége: szüleim, nagyszüleim pedagógiával, zenével, spirituális kultúrával hivatásszerűen foglalkozó példaképek voltak - a családi ünneplések csakúgy, mint a hétköznapok közös muzsikálással, kártyajátékokkal, bölcseleti művészetekkel teltek. Most immár 25. éve művelem legális formában hivatásom, az asztrológiát: szabadidőmben élményeket szerzek és művelődöm, munkám során pedig élményeket adok át, tanítok, írok, előadok, embereket kísérek át az élet drámai színpadán.
Kegyelmi állapotnak tekintem, hogy megadatott: azzal foglalkozhatok, amivel igazán szeretnék, és ez a felelősség érzetét is jelenti nekem abban az értelemben, ahogyan a szent könyvekben áll: akinek több talentum adatott, több felelősséget vállalva több tehetséggel is kell elszámolnia.
Munkámban azt szeretem a legjobban, hogy bár az emberekkel való első találkozásomban, mikor felkeresnek, "zajlik a sorsuk", változások közepette állnak tanácstalanságukban, mégis sikerül hivatásom segítségével biztató javulást elérni - gyakran mosolyogva, új életcélokkal, új képességekkel feltöltődve távoznak, hogy folytassák saját útjukat. A legtöbb erőt a fejlődéshez a csillagokról szóló égi tudomány szépsége nyújtja: a felvázolt képek, az addig felfedezetlen tehetségek és lehetőségek megcsillanása, a boldog jövő elérésének vágya segíti az embereket még a nehéz lelki munkában is. Hitet kapnak: létezik boldogság - tétovázva jöttek, szárnyalva lépnek tovább.
Hatékonynak vélem a módszerem, mert úgy igazolja vissza az élet: a gyors, szembesítő tényfeltárást követően dinamikusabb a fejlődés. Bár nem gondolom azt, hogy az én stílusom mindenki számára a legmegfelelőbb, de a jelenleg úgy ötezer fős magánpraxisom visszaigazolja szakmai hitvallásomat, mivel lelki útkeresőim boldogulnak, betegeim gyógyulnak, hallgatóim szellemileg gyarapodnak, pozitív állapotban távoznak tőlem, sokan időről időre visszatérnek további iránymutatásért.
Az a tudat, hogy mások számára hasznosnak érezhetem magamat, boldogságérzettel tölt el, és ebben harmonikus magánéletem támogat: azt taníthatom, amit magam példáján is őszinte szívvel bemutathatok.

Munkaterületeim klasszikus módszerekkel:

 • Sors- és személyiség elemzés,
 • Prognóziskészítés,
 • Megoldási lehetőségek modellezése,
 • Párkapcsolati döntések segítése,
 • Egészségügyi kérdések lelki hátterének elemzése.
 • Kutatási szakterületeim a klasszikus módszereken túl:

 • Humán tanácsadás tehetségek felismerésében és munkaalkalmassági döntésekben;
 • Szervezeti, munkahelyi struktúra kialakítása és motivációs rendszerek létrehozása;
 • Viselkedési- és magatartás zavarok felismerése és korrekciója;
 • Hangulati betegségek (depresszió, étkezési zavarok, stb.) segítése;
 • Megváltozott szociális elfogadottságú emberek lelki rehabilitációja;
 • Kreatív művészetek (irodalom, festészet és zene) szimbolikus, élményszerű alkalmazása;
 • Tudatalattink szimbológiája (vizuális párhuzamok, álomelemzés).


 • A megjelenések, előadások, publikációk közül:

  Sugárzott és írott média:

  Klub Rádió: A Balzsamos Hold és a lélek (rádióadás)
  Petőfi Rádió: Asztrológiai szimbólumokról érthetően: miben segíthet a horoszkóp (rádióadás)
  TV2: Magellán Asztrológia, a hatezer éves tudomány (televízió adás)
  Budapest Rádió: Depresszió, egy téli betegség: mit tehetünk ellene (rádióadás)
  Rádió Café: Az asztrológia és a szférák harmóniája, a zene (rádióadás)
  TV2: Jakupcsek Mitől magányosak az emberek (televízió adás)
  TV2: Lazac Kínai asztrológia: a ló éve jobb-e, mint a patkányé (televízió adás)
  Rádió Café: Hogyan kutatja a jövőt a Futurológiai Intézet és az Asztrológia (rádióadás)
  Nők Lapja: Vadvirágok, csillagok, pszichológia (magazin interjú)
  Humánerőforrás Magazin: Humán titkokhoz okkult módszerek: Asztrológia (cikk)
  Humánerőforrás Magazin: Humán titkokhoz okkult módszerek: Temperamentumok (cikk)
  Rádió 17: Nomen est Omen: Nevek rendeltetése, numerológia, asztrológia (rádióadás)
  Rádió 17: Álomfejtés: tudatalattink mesés varázsvilága (rádióadás)
  Gazdasági Rádió: Üzleti asztrológiai prognózis (előrejelzések)


  Megjelenések:

  Terezium: Meseterápia (előadások)
  Életfa: A Holdnaptár segít életünk tervezésében (előadás)
  Életfa: Meghatározzák-e a csillagok a karmát? (előadás)
  Noszvaj, Bíró Zsolt tábora: Fogadalmak újholdnál (előadás)
  TUI, Pálvölgyi barlang: Szentivánéji varázslatok (javaslatok kártyából)
  RADIX, asztrológusok köre: Symbolon kártya, személyiségünk tükörcserepei (előadás)
  Hilton, Dickens bál: Jelmezes bolondságok (javaslatok kártyából)
  Ázsia Center: Ázsia csodái: Ezoterikus napok (szakértői konzultáció)
  Természetgyógyász, Kombucha: Egészség-napok - Az élet nem a küzdelemről szól! (szakértői konzultáció)
  Fény a Fényben Egyesület: Életmód nap, Téli ünnepek csillagvarázsa (előadás)
  Aquincum, VIP Karácsony: Luca-napi hagyományok (játékok, javaslatok)
  HBO, UPC, Matáv: "Carnivale - Az utazó vándorcirkusz" c. filmsorozat bevezetése (előadás, játék)
  Humán Titkok Tábora: Holisztikus emberi megismerés eszközei (szakmai munkaközösség szervezés)
  Palládium: Érzelmi Intelligencia - a Hold hatása a lélekre és a nőiségre (előadás, játékok)
  Születés Hete: Érzelmi Intelligencia - a Hold hatása az anyaságra és a családra (foglalkozás)


  Rendszeres publikációk:

  ASTROLOGIA E-Zine: Elektronikus hírlevél, elemzések-gondolatok
  (regisztráció: www.astrologia.hu)


  A megjelenések, előadások, publikációk közül:

  Magazin interjúk:

  Piac és Profit: Éves Prognózis 2007.
  Éves Prognózis 2007. 1.  Éves Prognózis 2007. 1.
     
  Figyelő: Boldogság 2007.
  Boldogság 2007.


  Személyiség analízis:

  Dr. Szöllősi Ágnes: Imolai Judit Grafológiai elemzése (Jellemzés írásminta alapján)
  Imolai Judit Grafológiai elemzése


  Korábbi hallgatói vélemények:

  "Hogyan Érzed Magad, Mit Kaptál?" - Korábbi Hallgatói Vélemények:

  MIT KAPTÁL az oktatástól?

  - Hasznos tapasztalatot, megerősítést az utam folytatásában.
  - Széles, választékos, új aspektusokat, sok segítséget, ötletet. Reményt, hogy el fogok indulni a nekem rendeltetett úton.
  - A hely feltöltött szép élményekkel és vizes, szeles, földes, tüzes energiákkal. Az élmény: minden összefügg mindennel - megerősítésre talált.
  - Sok irányban felkeltődött az érdeklődésem, olyan elhatározásra jutottam, amire nem is számítottam.
  - Többféle módon, de ugyanazzal a segítőkészséggel többféle irányú testi, lelki, szellemi síkon való önmegismerési módszereket és lehetőségeket arra való késztetésre, hogy változtatnom kell az életminőségemben.
  - Körvonalazódik, hogy melyik irányba induljak el, melyik terület érdekel a legjobban az önmegismerésben.
  - Energiát és szellemi feltöltődést.
  - Jól éreztem magam. Teljesen megnyugodni, elengedni nem tudtam magam. De nagyon jó előadásokat hallgathattam, számomra érdekes témákkal találkozhattam.
  - Visszaigazolást, hogy sok munka van még magamon...

  HOGYAN TETSZETT tanárod, IMOLAI Judit?

  5 Nagyon.
  5 ++++
  5 Rendkívül nagy tudásáról árulkodó, választékos, igényes előadásmód; női klasszis.
  5 Nagyon precízen megszervezett program.
  5 Jó szervező, kitűnő előadó, iszonyú nagy tudását nagy szeretettel osztja meg a többiekkel. Soha el nem fáradó, mindenre odafigyelő és figyelmeztető.
  5 Legnagyobb tudással rendelkező, zseniális előadó, akivel valaha találkoztam. Élmény.
  5 Színvonalas előadások.
  5 Az nagy baj, hogy olyan szeretnék lenni, mint Te?


  Hitvallás és Etikai Nyilatkozat:

  Etikai Nyilatkozatom saját követendő ideáljaim alapján, történelmi tapasztalatokra és magam gyakorlatára támaszkodva írtam és tartom be életem és munkám során.
  Az etikai elveket ezzel tartalomban azonosan mondják el nálam végzett hallgatóim az Asztrológusi Tanácsadói Fogadalomtétel szövegében.

  Imolai Judit etikai nyilatkozat


  Könyvem:

  Holdvirágos Csillagálmok, Lelki Gyermekeimnek

  Imolai Judit: ASTROLOGIA NOSTRA
  Holdvirágos Csillagálmok, Lelki Gyermekeimnek


  Well Drive Kiadó Budapest, ISBN 978-963-06-2027-7


  Imolai Judit asztrológus


  Kezdőlap - Astrology In English - Asztrológiáról mindenkinek - Asztrológia és pszichológia - Asztrológiai tanácsadás
  Bűvös-Bájos MÁGIA - Karma Asztrológia - Symbolon - Tarot Akadémia - Meditáció - Horoszkópkészítés
  ASZTROLÓGIA Fogalomtár: Díjtalan Mini Tanfolyam - Olvasnivalók
  Ajánlott linkek, klubok, programok - Imolai Judit asztrológus - Elérhetőségek
  Rendezvényszervezés Jósda
  Kapcsolat-Klinika Csoport - Holdasszony
  * Általános Szolgáltatási Feltételek (pdf)
  * Adatkezelési Elvek (GDPR) (pdf)

  Astrologia
  Imolai Judit Asztrológus honlapja
  telefon: 20/9462293    e-mail: Astrologia - ügyfélszolgálat        

  A honlap számítástechnikai munkáit Budavári László AsztrálFény gondozza.