Asztrológia Fogalomtár: Díjtalani Mini Tanfolyam

Fogalomtár:

Díjtalan Mini Tanfolyam


Levelező ASZTROLÓGIA Tanfolyam

Asztrológia Fogalomtár: Díjtalani Mini Tanfolyam

Üdvözlet az Olvasónak!

Évek óta foglalkozom azzal, hogy összeszedett formában, a művelt érdeklődő laikusoknak, csakúgy, mint a komoly szándékkal tanulóknak, értékes formában adjak át összegzést a csillagok világában tett vándorutamról. Valaha nem tudtam, hogy asztrológus leszek... Ám életemben minden percben ehhez kerültem közelebb, ahogyan segítségeket kaptam, csillagvilági érdekességekhez kerültem közelebb. Családi örökségként kaptam a spirituális világ tiszteletét, a humán műveltség becsületét, élettapasztalatokat, és mint magától értetődő módszerként, magam kezdtem önállóan komoly mélységben tanulni az asztrológiát is. Segítségemre nagy példaképek, könyvek, külföldi források és a számítástechnika álltak, minden pillanatban azt éreztem: természetemben magamban egyesül valami az igen régi korokból, és egy rész a hipermodern világból.

Ugyanígy szeretnék - úgy, ahogyan engem támogattak mások - továbbadni valamit a kapott ajándékokból azzal, hogy itt egy azonnal használható fogalomtárat, a gyakran használt szimbólumokból egy csokrot, adok most át. Az asztrológia tanulásánál nem nélkülözhető soha az egyéni akarat, elvonultságban történő elmélkedés, ehhez egy alapokat összegző jó olvasmány az alább következő Fogalomtár. Legyen ez Bevezető az asztrológiai tanulmányokhoz, avagy ajándék ízelítő, ha olvasnivalókhoz kell egy kis értelmező kulcs - esetleg komoly tanulási szándékok is születnek így majd.

A folytatás legyen az olvasó dolga... Továbblépéshez az egyéni tanulás, gyakorlás, elemzések következnek. Legyen most első közös tanulásunkban segítségünk a régi korokból lelkierőt adó nagy példaképem, William Lilly szorgalomra buzdító tanulmányi indíttatása, és első kapcsolatunk a modern világ eszköze, az internet! Tehát első karmikus leckénk szóljon így: tanuljunk a több ezer év tapasztalatából, majd saját utunkon lépjünk tovább, ehhez segítség a csillagok tudománya, a világirodalom művészete.

Szeretettel osztom meg saját szellemi úton szerzett kincseimet:

Imolai Judit, Asztrológus


Lilly: Az Asztrológus Tanulónak - Bevezető

"Barátom, bárki is vagy, aki oly könnyen részesülsz majd az én kemény munkám és tudásom hasznából, és szándékodban áll tovább vinni ezt a Csillagokról szóló égi tudást, ahol is a láthatatlan és dicsőséges Isten hatalmas és bámulatra méltó munkái annyira láthatóan megmutatkoznak.

Legelőször is elmélkedj, mérlegelj és csodáld a Teremtőt, és légy hálás neki. Légy te szerény, és ne engedd, hogy bármi természetes ismeret - legyen az akármilyen alapos és minden mást felülmúló - annyira fellelkesítsen, hogy eltérítse szellemed, és elfeledd az isteni gondviselét, mert Ő az, akinek mindentlátó parancsa és rendelete által minden dolgok, égiek és földiek, folyamatos haladásukat kapták; és minél jobban gyarapítod ismereteid, annál jobban magasztald a Mindenható Isten erejét és bölcsességét, és törekedj megtartani magad az Ő kegyelmében azzal, hogy bizakodó vagy; és minél jámborabb vagy, és minél közelebb kerülsz Istenhez, annál tisztább Ítéletet fogsz adni."


Asztrológia Fogalomtár: Díjtalani Mini Tanfolyam

Fogalomtár - Tűz, Föld, Levegő, Víz - asztrológiai elemek I. rész: Tűz, Föld, Levegő, Víz - asztrológiai elemek
Fogalomtár - Bolygók - Mese a Csillagistenekről II. rész: Bolygók - Mese a Csillagistenekről: A Zodiákus Mitológiája
Fogalomtár - Bolygók Üzenetei III. rész: Bolygók Üzenetei
Fogalomtár - a zodiákus IV. rész: A zodiákus - Analógia gyűjtemény különböző források alapján
Fogalomtár - asztrológiai házak V. rész: Asztrológiai házak: életterek
Fogalomtár - olvasnivalók VI. rész: Olvasnivalók, amelyekre Asztrológia témában sokszor történik utalás:


Asztrológia Fogalomtár: Díjtalani Mini Tanfolyam

 • » Levelező ASZTROLÓGIA Tanfolyam -Letölthető pdf

 • A tanfolyam a hatezer éves bölcsesség, tudomány és művészet megismerését kínálja: az ősi és hiteles ASZTROLÓGIÁT. A kétéves tanfolyam alapfokú szintről kezdődik, Imolai Judit Asztrológus által összeállított tananyag alapján intenzív módszerrel bevezet a csillagfejtés tudományába, a zodiákus szimbólumainak megfejtésébe, részletes tanulmányok során a születési horoszkóp készítésétől és értelmezésétől. A távoktatás alapon kezdett tanulmányok kitűnő alapot szolgáltatnak ahhoz, hogy később a komoly praxis szintig lehessen eljutni a magán úton folytatott konzultációk segítségével. Ajánlott mindazoknak, akik érdeklődéssel fordulnak a lelkiség és a világ iránt, felelősséget éreznek saját sorsuk megismerése és irányítása iránt, szeretik az embereket, illetve segítenék magukat, környezetüket ezzel a módszerrel - a komoly tanulmányok után pedig hivatásuk mellett, avagy onnantól leendő küldetésükként Asztrológusként kívánnak dolgozni, praxist szeretnének létrehozni. A tananyag időtartama a hallgató lehetséges időráfordítási lehetőségeitől függ: elvégezni gyorsabban vagy lassabban is lehet - az eredmények alapján lehetséges az egyéni ütemezés, továbbhaladás és végzés.
  »» tovább...


  Asztrológia Fogalomtár: Díjtalani Mini Tanfolyam


  Kezdőlap - Astrology In English - Asztrológiáról mindenkinek - Asztrológia és pszichológia - Asztrológiai tanácsadás
  Bűvös-Bájos MÁGIA - Karma Asztrológia - Symbolon - Tarot Akadémia - Meditáció - Horoszkópkészítés
  ASZTROLÓGIA Fogalomtár: Díjtalan Mini Tanfolyam - Olvasnivalók
  Ajánlott linkek, klubok, programok - Imolai Judit asztrológus - Elérhetőségek
  Rendezvényszervezés Jósda
  Kapcsolat-Klinika Csoport - Holdasszony
  * Általános Szolgáltatási Feltételek (pdf)
  * Adatkezelési Elvek (GDPR) (pdf)

  Astrologia
  Imolai Judit Asztrológus honlapja
  telefon: 20/9462293    e-mail: Astrologia - ügyfélszolgálat        

  A honlap számítástechnikai munkáit Budavári László AsztrálFény gondozza.